Siivousalan työkalu

Kokonaisvaltainen työkalu

menestykseen

 

Siivousalan yrittäjän unelmatyökalu

Hei siivousalan yrittäjä, tervetuloa Nettilaskun maailmaan!

 

Nettilasku on helppokäyttöinen ja monipuolinen taloushallinto-ohjelma, joka on suunniteltu helpottamaan liiketoimintasi hallintaa. Olemme auttaneet monia siivousalan yrityksiä parantamaan tehokkuuttaan ja kasvattamaan voittojaan, ja nyt haluamme auttaa myös sinua.

 

Tässä muutamia esimerkkejä siitä, miten voit hyödyntää Nettilaskua yritystoiminnassasi:

Siivoussopimusten hallinta ja sähköinen allekirjoittaminen – Nettilaskun integroitu Epic Sign -dokumentinhallinta- ja allekirjoituspalvelu helpottaa sopimusten hallintaa. Voit tallentaa siivoussopimukset järjestelmään ja allekirjoituttaa ne sähköisesti – se on nopeaa, helppoa ja Suomessa yhtä pätevä menetelmä kuin perinteinenkin allekirjoitus. Säästä aikaa ja vähennä paperityötä digitaalisen allekirjoituksen avulla.

Työntekijöiden ja kohteiden kuormituksen seuranta – Kuormituskalenterin avulla voit seurata ja hallita siivouskohteiden ja työntekijöiden kuormitustilannetta.

Toistuvien laskujen automatisointi – Nettilasku tekee toistuvasta laskutuksesta helppoa. Luo toistuvan siivouskohteen lasku kerran, ja anna ohjelman hoitaa loput. Tämä vapauttaa aikaa muihin tärkeisiin tehtäviin.

 

Tuntikirjaus, palkanmaksu ja laskutus samassa paikassa – Voit helposti kirjata tunnit, maksaa palkat ja laskuttaa samasta paikasta, mikä tekee hallinnosta yksinkertaisempaa.

 

Kulujen seuranta ja kannattavuuden hallinta – Kirjaa siivouskohteiden kulut kustannuspaikoille ja näe yhdellä silmäyksellä, kuinka kannattava kukin kohde on.

Kassavirtalaskelma – Näet joka päivä, kuinka paljon rahaa on tulossa ja menossa, sekä sen, kuinka hyvin yrityksesi todella suoriutuu. Reaaliaikaiset taloudelliset tiedot ovat vain muutaman napsautuksen päässä.

 

Integroitu kirjanpito – Nettilaskun avulla voit pitää kirjanpidon samassa paikassa kuin muut taloushallinnon tehtävät. Tämä tekee raportoinnista ja tilinpäätöksen valmistelusta helpompaa.

Haluaisitko siirtää yritystoimintasi seuraavalle tasolle?

Aloita käyttämään Nettilaskua jo tänään ja näe, kuinka voit tehostaa yrityksesi taloushallintoa ja säästää arvokasta aikaa.

 

Haluatko tietää enemmän? Sivuillamme on kattava esittely Nettilaskusta hinnastoineen. Mikäli haluat edelleen lisätietoja, ota yhteyttä tukeemme. Olemme täällä auttamassa sinua jokaisessa vaiheessa.