Kaikki taloushallintoon liittyvä yhdellä järjestelmällä

 

Myyntilaskut

Voit lähettää laskuja välittömästi ilman kytkentämaksuja eri kanavia pitkin: ilmaiseksi Nettilasku.fi sisäisenä sekä edullisesti verkkolaskuna, paperilaskuna ja sähköpostitse.

Lue lisätietoja

Ostolaskut

Voit vastaanottaa kaikki laskusi välittömästi ilman kytkentämaksuja usealla eri tavalla: sähköpostilla, Nettilasku.fi sisäisenä sekä edullisesti verkkolaskuna ja paperilaskuna.

Lue lisätietoja

Pankkiyhteydet

Palvelumme avulla voit maksaa yrityksesi laskut sekä lähettämäsi laskut merkitään automaattisesti maksetuksi joka päivä. Lisäksi näet yrityksesi tilien saldon ja tiliotteet helposti.

Lue lisätietoja

Ajansäästö

Tuntikirjaus

Työnantaja voi helposti viedä kaikki tuntikirjaukset palkanmaksujärjestelmään yhdellä napin painalluksella. Tämä automatisoitu prosessi säästää aikaa

Lue lisätietoja

Raportointi

Projektinhallinta

Kokeile projektinhallintaa ilmaiseksi ja huomaa, miten se helpottaa arkeasi. Yksinkertainen ja tehokas ratkaisu yrityksesi projektinhallintaan.

Lue lisätietoja

Palkanlaskenta

Voit laskea palkkoja useille työntekijöille helppokäyttöisen palkanlaskennan avulla. Palkkojen maksaminen onnistuu helposti pankkiyhteyden avulla. Palkat ilmoitetaan automaattisesti tulorekisteriin.

Lue lisätietoja

Raportointi

Voit tulostaa laskutusohjelmasta erilaisia raportteja sekä omaan käyttöösi että välitettäväksi tilitoimistoon. Näitä raportteja ovat esim. laskutuksen kuukausi- ja vuosiraportit.

Lue lisätietoja

Ajastetut myynti- ja ostolaskut

Voit ajastaa laskut laskutettavaksi tiettyinä päivinä. Ajastetut laskut sopivat erityisesti vuokralaskutukseen ja projektilaskutukseen jossa laskutetaan projekti vaiheittain.

Lue lisätietoja

E-laskutus

Paperinen lasku helposti unohtuu pöydälle muiden laskujen sekaan.

E-lasku taas muistuttaa asiakasta maksamattomasta laskusta tehokkaasti.

Lue lisätietoja

Tiedot

Ostotilaukset

Tehokas ja helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla voit hallita ostotilauksiasi vaivattomasti, sekä varmistaa, että budjetoitu summa pysyy täysin hallinnassasi.

Lue lisätietoja

Sähköinen allekirjoitus ja Dokumenttien hallinta

Allekirjoita yrityksesi sopimukset Nettilaskun Epic signilla ilmaiseksi.

 Sähköinen luotettava verkkopankkitunnuksilla vahvistettu, allekirjoitus on yhtä pätevä kuin kynällä allekirjoitettu.

Kaikki yrityksen dokumentit voit myös varastoida Nettilaskun pilvipalveluun.

Lue lisätietoja

Tuoterekisteri

Laskutusohjelman tuoterekisteriin voit lisätä yrityksesi tuotevalikoiman. Yksittäisten tuotteiden lisääminen ja muokkaaminen tapahtuu manuaalisesti, mutta ison tuoterekisterin lisääminen on helpointa ohjelman tuontitoiminnolla, jolla voit lisätä tuotevalikoiman CSV-tiedostosta.

Lue lisätietoja

Varastonhallinta

Varastonhallinta ja kassajärjestelmä

Laskutusohjelman tuoterekisteriin voit syöttää yrityksesi tuotevalikoiman. Yksittäisten tuotteiden lisääminen ja muokkaaminen tapahtuvat käsin, mutta laajan tuoterekisterin lisääminen on kätevintä ohjelman tuontitoimintoa käyttäen. Sen avulla voit syöttää tuotevalikoiman CSV-muotoisesta tiedostosta.

Lue lisätietoja

Ajastetut myyntilaskut

Kuormituskalenteri

Kuormituskalenterissa voit lisätä projekteja (tarjouksia) ja muita kuormituksia työntekijöille, mm. koulutuksia ja lomia.

Tarjouksia luodaan Myynti/Tarjoukset-sivulla ja niitä voi lisätä kalenteriin helposti maalaamalla kalenterista työntekijän kohdalla ne päivät, joille tarjous halutaan kuormittaa ja valita avautuvasta ponnahdusikkunasta tarjous.

Lue lisätietoja

Nettilasku tekee työstäsi helpompaa ja turvallisempaa

Nettilaskun järjestelmä on kehitetty tekemään omasta työstäsi helpompaa ja turvallisempaa.

Tiedot pilvessä

Lähettämäsi ja saapuneet laskut sekä muu aineisto ovat saatavillasi 24/7. Pääset käyttämään ohjelmaa millä vain laitteellasi. Ohjelman päivitykset tapahtuvat automaattisesti.

Ajansäästö

Tervetuloa Nettilaskuun, jossa aikasi säästyy! Laskujen luominen ja lähettäminen hoituvat jopa muutamassa sekunnissa.

Turvallisuus

Tiedonsiirto on suojattu pankkien käyttämällä 2048-bittisellä SSL-suojauksella. Palvelimemme sijaitsevat Suomessa sertifioiduissa palvelinsaleissa. Tiedot varmuuskopioidaan päivittäin.

Asiakastuki

Nettilasku.fi-palvelun ystävällisen asiakastuen tavoitat helposti chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta. Kattava ohjetietokanta sisältää noin sata artikkelia.

Nettilaskun lisäpalveluiden avulla saat enemmän aikaan

Järjestelmä on integroitu toimimaan saumattomasti kumppaniemme kanssa. Tämä helpottaa sinun työtäsi

Nettikuitti

Ilmaisella Nettikuitti.fi-mobiilisovelluksella kuvaat ja lähetät kuittisi talteen pilvipalveluumme ja kirjanpitoon. Ei enää haalistuneita kuitteja pitkin toimistoa, kotia tai autoa. Ei enää hävinneitä kuitteja.

Lue lisätietoja

Luottotiedot

Luottosuositukset antavat turvallisen pohjan luottopäätöksen tueksi. Nettilaskun ja Intrumin yhteistyön ansiosta tarkastat yrityksen luottotiedot valmiiksi paketoiduilla luottosuosituksilla.

Lue lisätietoja

Laskurahoitus

Helppokäyttöisen palvelumme avulla säästät aikaasi. Esim. laskun luominen ja lähettäminen onnistuu nopeimmillaan jopa muutamassa sekunnissa.

Lue lisätietoja

Perintä

Nettilasku.fi-laskutusohjelmasta voit helposti ja nopeasti lähettää laskuja perintään. Intrum Oy:n tuottaman perintäpalvelun ansiosta yrityksesi kassatilanne pysyy vakaampana ja stressaat sitten myös vähemmän.

Lue lisätietoja