Meille Töihin?

Oletko kokenut ohjelmistokehittäjä ja kaipaat vakaata hyväpalkkaista työpaikkaa, jossa saat toteuttaa omaa osaamista omalla tavalla ja kokemuksella niin, että sinua aidosti arvostetaan?

Epic Invoicing Oy on kasvava SaaS yhtiö, jonka tuote on pien- ja pk-yrittäjille suunnattu laskutus- ja kirjanpitosovellus. Yhtiö haastaa alan perinteiset toimijat tarjoamalla laskutus- ja kirjanpitosovelluksen suoraan yrittäjälle ilman, että välissä on tilitoimisto. Liiketoimintamallille on kasvava kysyntä ja asiakkuudet ovat hyvässä kasvussa. Tavoitteenamme on olla suosituin pienyrittäjien laskutus- ja kirjanpitosovellus euroopassa.

Meillä on töissä kymmenen hengen tiimi Tampereella ja Jyväskylässä. Pääset mukaan tiimiin, joka on yritys sovelluskehityksen kärkipäätä Suomessa. Olemme työskennelleet jo vuosia, etänä ja olemme oppineet miten yhteistyötä tehdään tehokkaasti ilman fyysistä läsnäoloa. Tämä mahdollistaa, että voit siis asua missä päin Suomea tahansa.

Tule mukaan  ammattilaisten tiimiin, joka aidosti arvostaa osaamistasi.

Etsimme joukkoomme kokenutta itsenäiseen työskentelyyn tottunutta sovelluskehittäjää, jolla on kokemusta ohjelmien rakentamisesta yleisimmillä ohjelmointikielillä: PHP, olio, React, MySQL, Javascript ja Docker. Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen ja hyvän palkan lisäksi käyttöösi työkalut, osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden työskennellä 100% etänä.

Juhana Kilpeläinen

Konsernijohtaja

juhana.kilpelainen@firasor.fi

+35844 733 4443

Jarkko Kähkönen

Teknologiajohtaja

Yrityssovelluskehityksen pioneeri

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella, laita viestiä tai soita Juhanalle.

Meille Töihin
Nimi
Nimi
Etunimi
Sukunimi
Maximum upload size: 268.44MB
Hyväksy ehdot