Laskutusohjelma heti käyttöön

Sähköinen laskutusohjelma

Luo tili ja kokeile ilmaiseksi

Laadukas laskutusohjelma

Tavoitteenamme on, että yritystoiminnan laajentumisen ja laskutuksen lisääntymisen jälkeen Nettilasku.fi olisi mielestäsi paras laskutusohjelma.

Nettilasku.fi on ollut kehityksessä yli 10 vuotta. Tämän aikajakson mukana ohjelma on muuttunut pelkästä laskutuspalvelusta kokonaisvaltaiseen taloushallinnon ohjelmaan.

Tiedämme mitä pienyritys tarvitsee laskutusohjelmalta, koska olemme itse kasvaneet pienestä yrityksestä.

Olet siis yrittäjä toiminimellä, isolla tai pienellä osakeyhtiöllä, Nettilasku.fi sopii teille.

Tarvitsetko aputoiminimiä, helposti saatavia raportteja tai haluat maksaa itsellesi palkan? Tämä kaikki onnistuu Nettilaskussa.

Nettilasku on kuitenkin paljon muutakin kuin laskutusohjelma ja voit valita mitä vain ominaisuuksia tarvitset yrittäjänä. Löydätte kaikki Nettilaskun eri ominaisuudet täältä.

 

Laskutusohjelman tärkeimmät ominaisuudet

Myyntilaskut

Voit lähettää laskuja välittömästi ilman kytkentämaksuja eri kanavia pitkin: nettilasku.fi -sisäisenä sekä edullisesti verkkolaskuna, paperilaskuna ja sähköpostitse.

Ostolaskut

Voit vastaanottaa kaikki laskusi välittömästi ilman kytkentämaksuja usealla eri tavalla: sähköpostilla, Nettilasku.fi sisäisenä sekä edullisesti verkkolaskuna ja paperilaskuna.

Pankkiyhteydet

Palvelumme avulla voit maksaa yrityksesi laskut sekä lähettämäsi laskut merkitään automaattisesti maksetuksi joka päivä. Lisäksi näet yrityksesi tilien saldon ja tiliotteet helposti.

Nettilaskun lisäpalveluiden avulla saat enemmän aikaan

Järjestelmä on integroitu toimimaan saumattomasti kumppaniemme kanssa. Tämä helpottaa sinun työtäsi

Nettikuitti

Ilmaisella Nettikuitti.fi-mobiilisovelluksella kuvaat ja lähetät kuittisi talteen pilvipalveluumme ja kirjanpitoon. Ei enää haalistuneita kuitteja pitkin toimistoa, kotia tai autoa. Ei enää hävinneitä kuitteja.

Luottotiedot

Luottosuositukset antavat turvallisen pohjan luottopäätöksen tueksi. Nettilaskun ja Intrumin yhteistyön ansiosta tarkastat tarkastat Yrityksen luottotiedot valmiiksi paketoiduilla luottosuosituksilla.

Laskurahoitus

Helppokäyttöisen palvelumme avulla säästät aikaasi. Esim. laskun luominen ja lähettäminen onnistuu nopeimmillaan jopa muutamassa sekunnissa.

Perintä

Nettilasku.fi-laskutusohjelmasta voit helposti ja nopeasti lähettää laskuja perintään. Intrum Oy:n tuottaman perintäpalvelun ansiosta yrityksesi kassatilanne pysyy vakaampana ja stressaat sitten myös vähemmän.