Nettilasku on nyt myös Nettikirjanpito

Nettilaskun ohjelmisto sisältää nyt myös kirjanpidon, joten koko yrityksen taloushallinto voidaan hoitaa samalla ohjelmistolla. Tutustu kirjanpito-ominaisuuteen ja ota taloutesi suunta haltuun. Voit kokeilla kirjanpitoa 30 päivää ilmaiseksi.

 

Jätä tarjouspyyntö

Vaivaton kirjanpito

Kirjanpito on kaiken taloushallinnon perusta ja kirjanpidosta johdetaan koko yrityksen taloushallintoa sekä raportointia sekä itselle että viranomaisille. Nettilaskun kirjanpito yhdistää kaikki ohjelmiston ominaisuudet toisiinsa, jolloin tietoja ei tarvitse siirrellä tai syöttää uudelleen eri järjestelmiin. Tämä säästää sekä aikaa että vähentää virheiden mahdollisuuksia. Lisäksi käytössäsi on aina uusin taloushallinnon tieto.

Oppiva tiliöinti

Kirjanpito muodostuu pitkälti taustalla hyödyntäen mm. ostolaskujen osalta toimittajan aikaisempien laskujen tiliöintejä ja oppien niistä, jolloin järjestelmä ehdottaa yhtä tai useampaa mahdollista kohdistusta. Näin kirjanpito-ohjelman pitäisikin mielestämme toimia.

Ajantasainen raportointi

Raporttien odottamisen aika on ohi. Nettilaskun kirjanpidon avulla käytettävissäsi on sama tieto kuin kirjanpitäjälläsi ja saat kirjanpidon raportit käyttöösi suoraan järjestelmästä. Kattavien raporttien avulla saat mahdollisimman ajantasaisen tilan yrityksesi taloudesta. Laskutusohjelman puolelta taas näet esim. maksettavat ja lähettämäsi laskut. Koko yrityksen raportointi siis samasta helppokäyttöisestä ohjelmasta.

 

Avoimet rajapinnat

Me Nettilaskulla uskomme, että yhdessä olemme enemmän. Tämän vuoksi ohjelmassa on avoimet rajapinnat, joiden avulla voit yhdistää Nettilaskun toiminnallisuuksia omiin järjestelmiisi. Olemme toteuttaneet useita asiakaskohtaisia ratkaisuja ja integraatioita ja olemme  joustavia erilaisille kumppanuusehdotuksille uuden liiketoiminnan kehittämisessä.

Tilitoimiston paras kaveri

Käyttämällä Nettilaskun kirjanpitoa voit olla varma, että asiakkaillasi on käytössään helppokäyttöinen laskutus- ja palkanmaksuohjelma, jonka tiedot siirtyvät suoraan kirjanpitoon. Tilitoimistoyrittäjänä tämä helpottaa työtäsi ja vähentää manuaalista tietojen syöttöä tai virheriskejä. Ota siis Nettilasku yhdeksi vaihtoehdoksi yritysasiakkaittesi kirjanpitoon.

Soita tai mailaa Tonille, niin kerromme lisää:

Toni Lehtikangas
toni.lehtikangas@nettilasku.fi
+358 44 751 2759

 

Katso esittelyvideomme

Katso esittely ja Oskar Ainolan (Legit Accounting Oy) kokemuksia kirjanpidosta.