Ilmainen sähköinen allekirjoitus vahvalla tunnistautumisella!

Allekirjoita yrityksenne kaikki dokumentit sähköisesti suoraan Nettilaskusta –

ilmaiseksi! *

 

 

Rekisteröidy ja luo heti allekirjoituskutsuja!

Epic Sign – vapauta omaa aikaa sähköisellä allekirjoituksella – ilmaiseksi! *

Joudutko metsästämään allekirjoituksia tarjouksiin tai yhtiökokouspapereihin? Sähköinen, verkkopankkitunnuksilla vahvistettu, allekirjoitus on yhtä pätevä kuin kynällä allekirjoitettu. Suomessa on lisäksi voimassa Laki vahvasta sähköisestä tunnistamisesta ja sähköisistä luottamuspalveluista.

* Vuodessa 200 kpl ilmaisia allekirjoituksia. Ylittävät 0,95 €/kpl + ALV24%. Esimerkiksi jos hallituksen pöytäkirjassanne on 4 allekirjoittajaa, niin tästä menee 4 allekirjoitusta. Keskimääräisellä yhden dokumentin 3 allekirjoittajan määrällä voit siis allekirjoittaa ilmaiseksi jopa 66 dokumenttia vuodessa! Tämä riittää useimmille yrityksille jopa koko vuoden dokumenttien (hallituksen pöytäkirjat, yhtiökokouspöytäkirjat, sopimukset) allekirjoitustarpeisiin – ja mikäli määrä ylittää 200 allekirjoituksen niin ylittävien hinta on vain 0,95 €/kpl + alv joka on markkinoiden halvin hinta vahvan tunnistautumisen sähköisille allekirjoituksille!

Nettilasku.fi -palvelussa saat käyttöösi verkkopankkitunnuksilla varmistetun sähköisen allekirjoituksen. Hinnoittelu on todella selkeä: kalenterivuoden aikana 200 allekirjoituskutsua on täysin ilmaisia jonka jälkeen yksi sähköinen allekirjoitus maksaa 0,95 €/kpl + ALV24%. Ensi vuonna on siis taasen 200 ilmaista allekirjoitusta käytettävissänne.

Sähköinen allekirjoitus on käytössä kaikille Nettilasku.fi -asiakkaille. Tervetuloa asiakkaaksi, Free-, Pro-, Plus- tai Gold-lisenssillä. 

Kuinka sähköinen allekirjoitus toimii?

Palvelu on käytössäsi automaattisesti ja toimii PDF-muotoisilla dokumenteilla. Vaiheet ovat lyhyesti seuraavat:

  1. Mene Nettilaskussa Epic Sign-toimintoon ja valitse laitteeltasi haluamasi allekirjoitettava PDF-tiedosto ja paina Aloita >
  2. Paina Lisää allekirjoittajat. Halutessasi voit kirjoittaa lyhyen viestin vastaanottajille (mitä allekirjoitetaan ja miksi) ja valita saako allekirjoittajat kaikkien allekirjoittaman dokumentin lopuksi sähköpostiinsa, lisäksi voit valita suojataanko allekirjoituspyyntö salasanalla.
  3. Syötä allekirjoittajien nimet ja sähköpostiosoitteet. Huom! Sähköpostia ei käytetä vastaanottajan tunnistautumiseen.
  4. Allekirjoittajat saavat sähköpostin, joka sisältää kirjoittamasi viestin, linkin palveluun sekä kertakäyttöisen salasanan (mikäli valitsit suojata dokumentin allekirjoituskutsun linkin salasanalla).
  5. Vastaanottaja tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla järjestelmään, tutustuu asiakirjaan ja tekee nappia painamalla sähköisen allekirjoituksen.
  6. Kun kaikki vastaanottajat ovat allekirjoittaneet dokumentin, jää se järjestelmään talteen allekirjoitettuna. Jos valitsit allekirjoituskutsua tehdessä “Lähetä allekirjoitettu asiakirja sähköpostiin?”-kohtaan Kyllä, niin allekirjoitettu dokumentti lähetetään automaattisesti kaikille allekirjoittajille sähköpostiin.

Mitä sähköinen allekirjoitus tarkoittaa?

Sähköinen allekirjoitus on lainvoimainen tapa saada dokumenteille allekirjoitukset sähköisesti. Säästät valtavasti aikaa ja vaivaa, kun jokainen voi allekirjoittaa sopimuksen sopivalla hetkellä. 

Sähköinen allekirjoitus edullisesti

Nettilasku.fi -palvelussa maksat vain siitä mitä käytät. Palvelu on verkkopankin avulla suoritetun vahvan tunnistautumisen sisältävä ratkaisu. Kalenterivuoden aikana jopa 200 ilmaista allekirjoitusta ja ylittävien määrä on vain 0,95 €/kpl + ALV24%.

Voinko käyttää vain sähköistä allekirjoituspalvelua?

Kyllä, sähköinen allekirjoitus on käytössä kaikille Nettilasku.fi -asiakkaille. Tervetuloa asiakkaaksi, Free-, Pro-, Plus- tai Gold-lisenssillä.  Halutessasi voit koska tahansa ottaa käyttöön myös markkinoiden edullisimman sähköiset myynti- ja ostolaskupalvelut tai vaikka koko taloushallinnon!

Mistä näen allekirjoitetut dokumentit?

Allekirjoitettu dokumentti toimitetaan sinulle aina myös sähköpostiin. Löydät dokumentit, alkuperäisen ja allekirjoitetun, myös Nettilasku.fi:n Epic Sign-osiosta, missä kaikki dokumentit säilyvät tallessa.

Kuinka käytän palvelua?

Nettilasku.fi asiakkaana palvelu on heti käytössäsi. Rekisteröidy palveluun, mene Epic Sign -sivulle, valitse PDF-tiedosto laitteeltasi, syötä allekirjoittajien nimet ja sähköpostiosoitteet jolloin he saavat allekirjoituskutsut heti sähköpostiinsa. Saat tiedon kun kaikki ovat allekirjoittaneet kutsun. Allekirjoitettu dokumentti löytyy Nettilaskusta Epic Sign-toiminnon alta. Valintasi mukaan kaikki allekirjoittajat voivat saada myös allekirjoitetun PDF-dokumentin sähköpostiinsa.  

Ota Nettilaskun Epic Sign käyttöön ja lähetä allekirjoituskutsut ilmaiseksi!
  • 1. Rekisteröidy
  • 2. Lisää täydentävät tiedot
  • 3. Aktivoi haluamasi toiminnot