Sähköinen allekirjoitus säästää omaa aikaa

Allekirjoita yrityksen dokumentit sähköisesti suoraan Nettilaskusta.

 

Kokeile ilmaiseksi

Epic Sign – vapauta omaa aikaa sähköisellä allekirjoituksella

Joudutko metsästämään allekirjoituksia tarjouksiin tai yhtiökokouspapereihin? Sähköinen, verkkopankkitunnuksilla vahvistettu, allekirjoitus on yhtä pätevä kuin kynällä allekirjoitettu. Suomessa on lisäksi voimassa Laki vahvasta sähköisestä tunnistamisesta ja sähköisistä luottamuspalveluista. 

Nettilasku.fi -palvelussa saat käyttöösi verkkopankkitunnuksilla varmistetun sähköisen allekirjoituksen. Hinnoittelu on todella selkeä, yksi sähköinen allekirjoitus maksaa 0,95€/kpl + ALV24%.

Sähköinen allekirjoitus on käytössä kaikille Nettilasku.fi -asiakkaille. Tervetuloa asiakkaaksi, Ilmais-, Lite-, pro-, Plus- tai Gold-lisenssillä. 

Kuinka sähköinen allekirjoitus toimii?

Palvelu on käytössäsi automaattisesti ja toimii PDF-muotoisilla dokumenteilla. Vaiheet ovat lyhyesti seuraavat:

  1. Siirrä dokumentti järjestelmään ja aloita sähköinen allekirjoitus
  2. Kirjoita lyhyt viesti vastaanottajille (mitä allekirjoitetaan ja miksi) sekä syötä allekirjoittajien sähköpostiosoitteet järjestelmään. Huom! Sähköpostia ei käytetä vastaanottajan tunnistautumiseen.
  3. Allekirjoittajat saavat sähköpostin, joka sisältää kirjoittamasi viestin, linkin palveluun sekä kertakäyttöisen salasanan (jotta sama linkki ei toimi useaa kertaa).
  4. Vastaanottaja tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla järjestelmään, tutustuu asiakirjaan ja tekee nappia painamalla sähköisen allekirjoituksen.
  5. Kun kaikki vastaanottajat ovat allekirjoittaneet dokumentin jää se järjestelmään talteen allekirjoitettuna. Dokumentti voidaan myös automaattisesti lähettää kaikille sähköpostiin.

Katso tästä painamalla tarkemmat ohjeet kuinka käytät sähköistä allekirjoitusta!

Mitä sähköinen allekirjoitus tarkoittaa?

Sähköinen allekirjoitus on lainvoimainen tapa saada dokumenteille allekirjoitukset sähköisesti. Säästät valtavasti aikaa ja vaivaa, kun jokainen voi allekirjoittaa sopimuksen sopivalla hetkellä. 

Sähköinen allekirjoitus edullisesti

Nettilasku.fi -palvelussa maksat vain siitä mitä käytät. Palvelu on verkkopankin avulla suoritetun vahvan tunnistautumisen sisältävä ratkaisu ja hinta on on vain 0,95€/kpl + ALV24%.

Voinko käyttää vain sähköistä allekirjoituspalvelua?

Kyllä, sähköinen allekirjoitus on käytössä kaikille Nettilasku.fi -asiakkaille. Tervetuloa asiakkaaksi, Ilmais-, Lite-, pro-, Plus- tai Gold-lisenssillä.  Samalla voit ottaa käyttöön myös markkinoiden edullisimman sähköisen myynti- ja ostolaskupalvelut!

Mistä näen allekirjoitetut dokumentit?

Allekirjoitettu dokumentti toimitetaan sinulle sähköpostiin. Löydät dokumentit, alkuperäisen ja allekirjoitetun, myös Nettilasku.fi:n Dokumentin hallinta -osiosta, jossa kaikki dokumentit säilyvät tallessa. 

Kuinka käytän palvelua?

Nettilasku.fi asiakkaana palvelu on samointein käytössäsi. Helpot stepit palvelun käyttöön löydät help -sivustolta. 

Ota Nettilasku.fi käyttöön ja aloita kasvu!
  • 1. Rekisteröidy
  • 2. Lisää täydentävät tiedot
  • 3. Aktivoi haluamasi toiminnot